InPrint răsplăteşte fidelitatea

traduceri


InPrint este singura firmă de profil care răsplăteşte fidelitatea, atât prin reducerile acordate, cât şi prin comisionul asigurat celor care ne trimit clienţi noi. Comisionul se acordă exclusiv pentru serviciile de traducere, editare sau design web (deci nu şi în cazul legalizării sau apostilării de documente), nu se cumulează cu alte reduceri şi nu se acordă în nume propriu. Nu vă rămâne decât să profitaţi şi dumneavoastră de el!

Cum se acordă comisionul

comision

Este suficient să ne sunaţi la unul dintre numerele de contact sau să ne trimiteţi un e-mail (la adresele de Office, Traduceri, Editare sau Web), şi să ne anunţaţi că ne-aţi trimis un client (indicând numele sau, în cazul firmelor, denumirea exactă). De asemenea, puteţi distribui cărţi de vizită celor interesaţi, descărcând şi apoi printând acest fişier, completat cu numele dumneavoastră. În măsura în care clientul ajunge la noi şi comanda este preluată, după efectuarea plăţii vă revine automat un comision de 10 % din valoarea serviciilor de traducere, editare sau design web prestate. Ne puteţi contacta oricând pentru a vă ridica comisionul.

 

Notă: În cazul unor sume semnificative sau pentru colaborări frecvente este necesară încheierea unui contract civil între dumneavoastră şi InPrint.