Aplicarea apostilei de la Haga

traduceri

Valabilitatea actelor provenite de la autorităţile publice sau juridice (acte de stare civilă, de studii, acte juridice precum cele ale tribunalelor sau cele notariale, inclusiv traducerile) trebuie autentificată prin aplicarea apostilei de la Haga, numită astfel datorită Convenţiei de la Haga din 1961, din care România face parte.

Aplicarea apostilei presupune prezenţa personală cu actul original în faţa organelor abilitate, iar dacă doriţi ca acesta să fie tradus, prezenţa personală în faţa notarului şi, apoi, în faţa tribunalului pentru apostilarea (supralegalizarea) traducerii deja legalizate de către notar.

Prin InPrint, toate aceste formalităţi sunt eliminate: economisiţi astfel timp şi nervi, iar în patru zile lucrătoare puteţi ridica de la noi actele apostilate, traduse, legalizate şi supralegalizate. Circuitul complet, inclusiv traducerea, este acoperit de InPrint la preţuri începând de la 150 lei actul!


Pentru oferta completă click aici (format PDF).

 

Alte servicii de legalizare

apostile


Orice traducere efectuată prin intermediul InPrint poate fi, la cerere, legalizată la notar şi eventual supralegalizată. De asemenea, InPrint poate asigura şi parţial circuitul de apostilare, respectiv doar apostilarea unui act sau doar supralegalizarea traducerii, la preţuri fără concurenţă. În plus, prin InPrint se pot desfăşura operaţiuni care necesită timp şi prezenţa în faţa notarului, cum ar fi legalizarea notarială a unor copii după actele de stare civilă sau de studii.

 


Pentru oferta completă click aici (format PDF).